Kom eens langs voor een (vrijblijvend) gespek!

Binnen Groei Jeugdhulp zijn we steeds naar nieuwe mensen op zoek die ons team Diagnostiek, team Scheidingspunt en ambulant aan kunnen vullen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste: Jeugdprofessional /Ambulant hulpverlener 24 – 32 UUR

Voor onze regio Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom zoeken wij een enthousiaste Jeugdprofessional /Ambulant hulpverlener 24-28 uur. Wil jij je naar hartenlust inzetten voor onze kinderen/jeugdigen? Onze collega’s van het team scheidingspunt zijn op zoek naar jou voor de functie van ouderschapsbemiddelaar, specialistische Ambulant (echt)scheidingshulpverlener 24-32 uur per week.

Bekijk de hele vacature

Vacature Psycholoog/Orthopedagoog (master/postmaster) 24 – 32 uur

Voor onze regio Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom zoeken wij een Basis- postmaster- of GZ psycholoog/orthopedagoog (generalist) 24-32 uur. Wil jij je naar hartenlust inzetten voor onze kinderen/jeugdigen? Heb jij bij voorkeur al enige ervaring met diagnostiek en behandelingen dan hebben wij een leuke baan voor je. Het team diagnostiek biedt onderzoek, deskundig advies en behandeling aan kind en gezin. De functie is voor 24 uur, maar 28 of 32 uur is ook bespreekbaar.

Bekijk de hele vacature

Vacature vrijwilliger administratie/receptie

Groei jeugdhulp is een warme en hartelijke organisatie in Bavel die diagnostiek, behandeling, scheidingshulp en ambulante hulpverlening biedt. Wij zijn een kleinschalig en betrokken jeugdzorgaanbieder, Onze kernwaarden zijn Hoopvol, respectvol, Persoonlijk & samen. Client tevredenheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.De functie: Voor onze receptie hebben we ruimte en zijn op zoek naar een vrijwilliger die ondersteund bij uiteenlopende werkzaamheden van onze administratie/receptie werkzaamheden.
Werkzaamheden kunnen o.a. zijn:
· Cliënten ontvangen te woord staan
· Telefoon aannemen
· Kopiëren/scannen
· Administratieve werkzaamheden


Wat vragen wij:
· Affiniteit met Jeugdhulp
· Een gastvrije uitstraling
· Je beschikt over sociale vaardigheden als tact, geduld, hulpvaardigheid, flexibiliteit
· Je bent vriendelijk en duidelijk
· Goede beheersing van de Nederlandse taal
· Ervaring met Office 365


Vind je het leuk om ons team te versterken en het eerste aanspreekpunt te zijn?
Ben je enthousiast en één of meerdere dagdelen per week beschikbaar, dan zoeken we jou!

Ja, ik wil het team versterken