Hulp nodig bij scheiding? 

Hulptroepen
Groei Jeugdhulp team Scheidingspunt zet zich in voor de belangen van kinderen die opgroeien in een scheidingssituatie met veel conflicten. Het team richt zich daarbij in eerste instantie op het partnerschap waarna de stap gezet kan worden naar het ouderschap en het herstel van de oudercommunicatie al dan niet in samenhang met het opnieuw herstellen van contact tussen ouder(s) en kind.
Dit proces vergt tijd, geduld, acceptatie en motivatie om er iets mee te doen. En op het moment van bellen is de noodzaak vaak hoog en wil je het liefst gelijk hulp. Groei Jeugdhulp is zich bewust van deze noodzaak en doet er alles aan om de hulpverlening snel in te zetten.

Benieuwd naar alle mogelijkheden, neem dan snel contact met ons op.

Wachttijd
Wij willen u graag zo snel mogelijk helpen. Toch is enige wachttijd niet altijd te voorkomen. Uiteraard doen we er wel alles aan om deze tijd zo kort mogelijk te houden. Wanneer de aanvang van de hulp onverhoopt toch even op zich blijft wachten, blijven we graag in gesprek met verwijzers en cliënten om tussenoplossingen te bedenken en aan te bieden.

Omdat de wachttijd vandaag anders kan zijn dan morgen adviseren wij u daarom om telefonisch contact op te nemen met het aanmeldteam voor de actuele wachttijd.

U kunt het aanmeldteam op werkdagen bereiken van 8.30 uur tot 17.00 uur via 085-0043009 of via aanmeldteam@groei-jeugdhulp.nl

Bekijk ons AanbodNeem direct contact op