Contact

Vanuit een prettige omgeving begeleiden wij u deskundig en persoonlijk bij uw hulpvraag ten aanzien van diagnostiek, behandeling en (complexe) scheidingen voor een maximaal resultaat, waarbij maatwerk de standaard is.

Zowel Team Diagnostiek+ als Team Scheidingspunt van Groei Jeugdhulp biedt behandeling in de regio’s West Brabant Oost, West Brabant West, Hart van Brabant en Zeeland. Aanvragen uit andere regio’s zijn in de meeste gevallen ook mogelijk. We denken altijd creatief met u mee om voor u en uw kind het traject zo laagdrempelig mogelijk te maken.

Aanmeldformulier

Het aanbod van Groei Jeugdhulp valt onder de niet vrij-toegankelijke jeugdzorg. Dat betekent dat u een verwijzing of beschikking nodig heeft van uw huisarts, medisch specialist, gecertificeerde instelling, rechtbank of het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in uw gemeente. Neem contact met ons op om te informeren naar de verdere mogelijkheden indien u hier niet aan voldoet.

Voor aanmeldingen kunt u hierboven u gegevens invullen en uw aanmelding verzenden. 

Na het verzenden van uw aanmelding zult u van ons een aanmeldformulier ontvangen. U kunt er ook voor kiezen deze hieronder te downloaden en alvast in te vullen. Deze kunt u dan meezenden met uw mail door het ingevulde formulier te uploaden. 

Contactgegevens
Kantoor:

Thoornseweg 2, 4854 EH Bavel

Kroevenlaan 31, 4707 BJ Roosendaal

Telefoon:

085-0043009